Hogyan kell ingyenes vírusirtót telepíteni?

Szeretnél ingyenesen minőségi vírusirtót akkor ajánlok számodra egyet.

Sokan nem tudjuk, hogy az AVG ingyenes vírusirtója tökéletesen megfelel minden feltételnek napi használat mellett.

Első lépés:
Az alábbi linkre kattintva kattints az "Free Download" majd a "Download Now" gombra.
http://www.avg.com/eu-en/free-antivirus-download

Második lépés:
Ha ezzel megvoltál nincs más dolgot, mint elindítani a telepítést. A telepítő alapértelmezetten a fizetős változatot fogja kiválasztani ezért neked kell a válaszható lehetőségek közül az ingyenes változatot telepíteni.



A tovább gombra kattintva automatikusan generál kulcsot a rendszer nekünk, amit ismételt tovább gombbal elfogadhatunk. Ez után a normál telepítést kiválasztva haladhatunk tovább. A telepítés már indul is.
Ha kész, lehetőség van böngésző védelemet telepíteni, ami szerintem ajánlott, tehát nyugodtan fogadjuk el amit felajánl az AVG telepítője. Kész is vagyunk, a rendszerünk védve van. A frissítéseket automatikusan le fogja tölteni illetve a telepítés után teljes ellenőrzést fog végezni a gépünkön.

Hogyan kell Iphone-ra csengőhangot tenni?

Ha szeretnél az iPhone-odra saját csengőhangot tenni, akkor jó helyen jársz! Amire szükség van, az iTunes, nem szükséges egyéb programokat telepíteni.

Első lépés:
Indíts el az iTunes-t és keresd meg az .mp3 fájlt, amiből a csengőhangot szeretnéd készíteni.

Második lépés:
A kiválasztott zenére jobb gombbal kattintva a felugró lehetőségek közül válaszd ki az "Infó mutatása" menüpontot.

Ez után kattints a beállítások menüpontra. Itt kell megadni a zenének a kezdő idejét illetve a végét. Hogy be tudd majd állítani csengőhangnak, maximum 30 másodperc lehet ez a terjedelem. Ez után kattintsunk az oké gombra, hogy elmentsük a beállítást.

Ha ezzel megvoltunk, ismét kattintsunk jobb gombbal a mentett zenére, majd az "ACC verzió létrehozására" gombra.

Ha ezzel is megvoltál, a fájlt át kell nevezni m4a-ról -> m4r -re. Ezt nagyon egyszerűen megteheted. A számítógépen meg kell keresni a "C:\Documents and Settings\%username%\My Documents\My Music\iTunes\iTunes Music" mappát OS X alatt pedig Mac OS X alatt pedig a "Music/iTunes/iTunes Music" (ide mentette le a zenét amit levágtunk maximum 30 másodpercesre) mappát. Itt fogod megtalálni az adott zenét m4a formátumban. Érdemes Total Commandert használni, azzal az átnevezés is pillanatok alatt meg van.
Gyorsabb és biztosabb megoldás ha a zenére az iTunesba ismét jobb gombbal kattintasz, majd a "Megjelenítés windwos intézőre" gombra kattintasz, így azonnal a mappában találod magad, a fájl pedig ki lesz jelölve. A zene megtalálása után másold át a fájlt az asztalra, majd nevez át m4r-re m4a-ról.
Total Commanderrel az átnevezéshez hosszan jobb gombbal kattints majd lent a fájl átnevezésére kattintva tudod módosítani a m4a kiterjesztést m4r-re.

A befejezéshez add hozzá a csengőhangot az iTunes-hoz! Ezt a következőképpen teheted meg:

Fájl menü, Fájl hozzáadása a könyvtárhoz. Fontos, hogy a módosított fájlnevű zenét add hozzá itt!


Ha ezzel is megvagy, a Hangok közt(képen láthatod) meg fogod találni, de a telefonra történő beállítás előtt még szinkronizálnod kell az iPhone-ra. A szinkronizáció után, a telefonodba meg fogod találni a "csengőhang beállításoknál" a hozzáadott zenét. Remélem sikerrel jártok, ha nem írjatok lentebb hozzászólást és segítek!